Tugce_0707 Lilnur açılmam 1 cm olduğu için haftamda erken olduğu için gönderdi doktor eve şu an 3 güne bir nst ve çatı muayenesine gidiyorum açılmaya bakiyolar . 15 gündür bu sekilde
Zhrn Tugce_0707 merhaba benzer durumdayım nst de düzenli sancim çıktı 2 cm e yakında acilma vardı. Bugün nst de sanci çıkmayınca aciklik kontrolü yapmadı doktor. Sizin bu geçen sürede agrilariniz oldu mj benim hafif bel bacak kasik ağrım var
Srfe01 Lilnur benimde 1.cm.acikligim.vardi.ilerlemiyor merak etme eğer doktorun dedigi şeyler olursa gidersin
Lina34 Lilnur cnm ben ilk gebeligimde 29 haftadan itibaren 3 cm acilmam vardı 37 haftaya kadar durdu inşallah durur seninde
Tugce_0707 Zhrn ağrılarım hala devam ediyor , açılmam ilerlemedi ama kasılmalarım var . Çok şükür 37. Haftaya geldik. Mümkün olduğunca yatın riskli süreyi atlatana kadar.
Tugce_0707 Zhrn regl ağrısı gibi ağrı , belde sancı , ishal , nişan gelmesi hepsini yaşadım . 3 haftadır yata yata erteledik doğumu çok şükür.
Nananan Lilnur benim son üç hafta üç cm açıklıkla geçti hiç sancı çekmedim en son 41+1 de yatış yapıldı suni sancı aldım 4 cm ye kadar sancım yoktu sonra sancım başladı iki saat Sanci çektim 7 santimle doğuma alındım yarım saate bebeğim kucağımdaydi
DNZMHMHT Lilnur aman sakin baslamayin egzersizlere hatta mumkunse hep dinlenme pozisyonunda olun isinizi gucunuzu yapabilecek birileri varsa yardimci olsun sizw bu sureden sonea bebegi ne kasae uzun sure icinizde tutarsaniz o kadar iyi olur. Ha olabilir erken de gelebilir belki o yizsen tedirgin olma diye doktoe oyle demisti ama cok kucuk olunca sana da bebisede zor e olur. Bence en ideali dikkat et kafeinden bitki caylarindan uzak dur kabiz olmamaya ozen goster kizorlanma