Yarenbyz53 9 günlük bebeğim sarılık oldu önerileriniz nelerdir yaşayan var mı bu durumu değeri 13dü 14 olmuş en son pazar günü ölçülmüştü değeri
Esragok-k1 Yarenbyz53 geçmiş olsun canım peki düştü mü benim ilk kızımdada oldu şimdi 6 günlük bebeğim var 14,9 yarın tekrar ölçülcek
Eylul_eylul Yarenbyz53 benim bebeğimde de sarılık vardı doktor anne sütü artı 6 saatte 1 30 cc mama demişti. Bebeğiniz ne kadar çok sizi emerse ve mamayla desteklerseniz o kadar çabuk iyileşir
Ebruucar Yarenbyz53 sarılık yazısını görünce bir irkiliyorum. Doğumumdan beş gün aonra bebeğimi sarılıktan yoğunbakımda yatırdık bir hafta işkence gibi geçti. Hergün ağlaya sızlaya gittim hastaneye süt götürdüm. Doktor bana da mama ver demişti ama ben daha iki üç günlük bebek fazlasıyla sütüm var diyip vermedim. Değeri gittikçe yükseldi. Bide bana hastanede bir kaç kişi bir çay kaşığı şekerli su önermişti ben ilk başta yapmadım ama yoğunbakım çıkışında değeri tam düşmemişti ama biraz daha iyiydi şekerli su verdim iki sefer sonra atlattık çok şükür
M-Urass_Mom Yarenbyz53 İlk 2 hafta çok normal. 2 haftadan sonra uzayan sarılık dediğimiz olay oluyor. Emzirmek bolca. Başka çözüme gerek yok inanın. Ne yapın edin sağın vs emsin 💕
Esrass21 Tam doymuyorsur mama alin geceleri 1 kereye mahsus mama verin illa biberonla defil yani bir sekilde verin
Yarenbyz53 Eylul_eylul öyle ama sütüm çok az geliyor ve meme ucum yok bebek de tutamıyor silikon göğüs ucu kullanıyorum genellikle sağıp sağıp vermeye çalışıyorum
Eylul_eylul Yarenbyz53 bende sağarak verdim hep bebeğin başlrda tutmamıştı sonrada 10 gün kdar emip bıraktı tamamen mamayla devam ediyoruz. Düzenli sağıyormusn ve kaç dk sağıyorsun
Ebruucar Yarenbyz53 ilk 11 le başladık 13-15-17 olarak arttı 5. Gün yoğun bakıma yatırdık 6 gün tedavi gördü bebeğim
Tazeannebirsi Bizde de var. Her 1.5 saatte bir emziriyorum. 3 saatte bir oluxak şekilde 15 ml mama veriyorum. Emzirme sonrası. Benim de gögüs ucumun biri yok. Onu silikonla diğerini normal veriyorum. Şekerli suyu sakın vermeyin bebeğin böbreklerine zarar veriyor