dndn Kızlar çalışıyodum ama sürekli ayakta kaldığım için eşim istemedi isten çıktım 22. Haftam ve evde çok sıkılıyorum siz neler yapıyosunuz nasıl zaman geçiriyosunuz
tugbamehmetbaki dndn Ben de normalde çalışan bir bayan adım gebeliğim raporla geçiyor evde ne yapayım Ufak tefek hazırlıklar yapıyorum nevresim falan istedim bebeği doğduğu zaman giymesi için yelekler örgümkırlent işleyeceğim odasına
dndn bulutunannesi33 ya bide ailem de yanımda değil eşimin işi nedeniyle gurbetteyiz iyice sıkılıyorum battaniye falan başlıcam örmeye artık napayım 😊
dndn tugbamehmetbaki bende kırlent işlemeyi düşündüm ama daha önce hiç yapmadım kanaviçe mi yapıysn canm
Nerm7n Bende ilk gebeliğim ve de işlerimiz alt üst olması nedeniyle evimi bıraktım kayınvalidem görümcemle aynı evde geçici oturuyoruz. Sağolsun kayınvalidem genelde kendisi ilgilenir herşeyle titizdir. Ama ben rahat olamıyorum tabi onun gibi de değilim. İnsan ister istemez rahatsız oluyor. Anlayacağın diken üstünde bir gebelik yaşıyorum. Evdeyim ama acaba göze mi batıyorum düşüncesiyle...