Bukketdeemir Hulo2105 Ben 4 binde iken gittim vajınadan kontrol etti kese görünmedi bayram girdi araya düzenli olarak arttı suan 13 bin doktorlar çok telaşlandırdı yarın randevum var görünür inşallah kese bu sefer neden görünmedi hiç bilgide vermedi şaşırdı beni telaşlandırdı görünmesi gerekiyordu mutlaka diyor bi de
Zseda Bukketdeemir dış gebelikte kese oluşmuyor,tuplere tutunuyor diye biliyorum. O sebeple gorunmuyor olabilir. Bahsettiğiniz değerle çok rahat gözükmesi gerekiyordu normal sartlarda
momofmychildren Bukketdeemir 4binle vajinalden de olsa görünmesi gerekirdi eğer ki yine kese görünmezse dış gebelik yaşıyorsunuz
Bukketdeemir Zseda Nasıl yanı 4 binde mutlaka görünmesi mi gerekiyordu doktorun dediği gibi sağlıklı bir gebelikse ayan düzenli artışla 13 bindeyim🥺🥺
Zseda Bukketdeemir normalde 3 binlerde artık kese görmek için yeterli bir değer deniliyor. Ama geç döllenme vs olduysa hani bebek küçükse gorunmeyebilir fakat size vajinalde bakilmis en azindan kese vajinal yolla 4 binde gorunurdu diye düşünüyorum. Insallah yanılırım güzel sağlıklı haber alırsınız tabii 🙏 2 günde bir artisiniz hep düzenli miydi yoksa bi anda yükselişler 2 kattan fazla miydi
Zseda Bukketdeemir Fazla artış olduysa dış gebelik ihtimali yüksek,kese gorunmeme sebebi de bu olsa gerek 🤷♀️😔
Yazan Benim 5072 de zor görmüştü.. Yani baktıkları ultrason cihazına da bağlı bakan kişiye de bağlı. Döllenme zamanına da bağlı. Ben 5072 deyken vajinadan baktığı halde göremedi aynı gün öğleden sonra başka doktor karnımdan baktı gördü mesela
Gul2808 Bukketdeemir 3500 lwrde idi karnimdan göründü net bir şekilde. Ultrason cihazı ile alakali ve tecrübeli bir doktora da tabiki
Yazan Bukketdeemir vajinadan bakan göremedi aynı gün dışardan bakan başka doktor gördü. Ultrason kağıdında ml 1.0 yazıyor o terim boyuysa 1 mm
gdaslik Değer 4binken keseyi rahim içinde görmesi gerekirdi. Benim 5binken tüpte görülmüştü vajinal ultrasonla Çok da beklemeyip hastane aciline başvursanız iyi olabilir çünkü benim değerimde acil müdahele edilmişti bana metotreksat vuruldum.