Elif578 Ya bu zamana kadar güzel gidiyordu ama bu sabah mide bulantısı bi halsizlik le uyandım kolumu kaldıracak halim yok çocuğa bile zor kahvaltısını verdim yanımda kovayla duruyorum sadece öğürüyorum bişey yiyemedim napayım ya nasıl geçer
Cosimaniehaus Elif578 bulantı için prilam ilaç veriyorlar genelde. İlk zamanlar geçmeyecek gibi geliyor ama 15-16. Haftada geçmişti benim. Kraker, leblebi gibi şeyler yiyin midenizi yatıştırır.
Humeyraaasss Elif578 bende 11+ 2 yim 5 haftalıkken mide bulantısıyla hamile oldugumu öğrendim hala devam ediyo halsizlik mide bulantısı yanması oluyo sürekli prilam bazen iyi geliyo bazen hiç fayda etmiyo dört gözle bitmesini bekliyorum😞
Elif578 Cosimaniehaus Şuan çubuk yiyorum oda belli bi süre yatıştırıyor sonra aynı of yüzüm gözüm bembeyaz olmuşum ya inşallah geçer meptamid var bende onu içsem mi ki
Cosimaniehaus Elif578 doktora sormadan kullanmayın bence. Doktor verdiyse kullanın. Prilam reçetesiz de satılıyor en yaygın kullanılan ilaç.
Meryoss Elif578 Elif578 29+5im hala mide bulantısı ve kusmam geçmedi daha bu sabah kustum o kadar illet bişey ki Rabbim yardimcimiz olsun