Sclemr Kızlar son adet tarihim başlangıç 28mayıs bitiş 2 Haziran bu akşam test vericem acilde özelde pazarteside doktora gitmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz kasette çok koyu belirtiler göğüslerim çok açıyor birde mide karışması var arada kaşık ağrısı
Yeniyeniden Sclemr tamam ben burdayım diyor işte kan verirsiniz belanızı 5000 leke doğruda kese görürsünüz nasil bütün belirtileri yaşıyorsunuz hayret ya 9 haftaya gircem.belirti yok
Ayshababy Sclemr daha adete 9 gün varmiş canım sen yumurtlamadan once hamile kalmişin heralde bu kadar net cizgi
Yesimdeniz Sclemr baya net bi şekilde çıkmış canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah
Sclemr Yeniyeniden ya günlük yaşantıma devam edebiliyorum ama ♥️birde takvime göre 3 hafta 1 günlük keseyi görmeyiz heralde
Sclemr Yeniyeniden kasettede belirgin çıkınca ben erken döllenme diye düşündüm ama önceki ay 5 gün erken gelmişti birde göğüs ağrısı adetten 2 gün sonra başladı ağrımaya anlamadım ben ama hissediyorum bu ay için birde kaset gecikmeden sonra çıkıyor diyorlar ama pozitifi gördüm ikisindede çok şükür inşallah sağlıklıdır
Sclemr Hhh03 güzel arkadaşım rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah ♥️♥️