burcuozturk Hangi kadın doğum doktoruna gidiyosunuz memnunmusunuz?? 32 haftamdayım hayla içime sinen doktor bulamadım o hastanede emre bey vardı oda gitti siz kime gidiyosunuz birde şu ultrasonda renkli göstermiyolar deli oluyorum illa söylücezmi bu özele ne bokuma para veriyoruz biz anlamıyorum kısacık bakıyolar
Seher_ burcuozturk kime gittiniz ben emel hanıma gittim 5 dakika anca bakmıştı hayat hastanesine geçtim 15 dakika falan ilgilendi şimdiki doktorum
burcuozturk Seher_ emel hanıma gidiyorum bugun ilk defa gittim neşe hanıma gidiyodum hamile diye değiştim
burcuozturk Seher_ sürekli kilo kilo diyip durdu ultrasondada renkli göstermedi kısa sürdü pff anlamıyorum bu özelin ne kıymeti var
Seher_ burcuozturk bende öyle düşündum ya 115 verdik devlete gibi hemen girdik çıktık tatmin olamadım
Seher_ burcuozturk emel hanıma gittiğim de 7 haftalıktim 2 hafta önce hayat hastanesinde Nazmiye hanıma gittim 12 haftalıkken orda 100 TL muayene ücretleri de
Cansu1234 Bende emre bey gidince emel hanima gectim gecen ay iyi mi kötü mu anlamadm verdigimiz paraya göre bence az içeride kalıyoruz bursaya gelin geldiğim icin her ay doktor degistirmek zorunda kaldm icime sinmedi 27 haftalik hamileyim gecen ay emel hanıma basladik insAllah hayırlısı olur
Senaysr Bende hayat hastanesinde Nigar diye bir doktora gittim evlerden Irak gerçekten acayip ukala ve asla seni konuşturmuyor soru bile sormama izin vermedi.. orda Nail’e hanım varmış onu çok önerdiler. Esentepede Emel hanımı çok duydum. Emel hanımdan randevu aldım perşembe günü için gidicem bakalım çok sıkıldım doktor değiştirmekten