Efnan-77 Kızlar 80 kilo ile hamile kaldım 84.5 olmuşum iyimi zaten kilolu başladım için demin tok karnına çıktım tam 85.0 çıktı morelim düştü biraz tabiki önce sağlığı
Efnan-77 Ekbbek kaç kiloyla başladınız 50 lerdeyseniz hiç açmayın ağzınızı🙂 90 olcam nerdeyse doğuma 😄
Efnan-77 Aslan97 okadr almak istemiyorum yüze yakın olurum ve kilo takıntım vardı önceden kiloluydum 82 kşlo 14 yaşındaydım ozman dalga geçtiler falan o süreçte zayıfladım 60 kilolara düştğm evlendim de68 kiloydum ilk hamileliğimdi ilk ay 62 düştüm doğuma 82 gittim eve geldimde 71 kiloydum ama tatlı ye sütün olur falan dediler 75 gördüm sonra bebek düşündük boş gebelik geçiridm Kürtaj oldum 80 kiloya çıkmışım böyle inişli çıkışlı bi kilo serüvenim var ve ekstra almak istemiyorum 🙂
Teacherblue Efnan-77 karbonhidratı azaltmak beyaz ekmek Tüketmemek öğünlerde iki dilim tam buğday yemek ara ögünler de sadece bir porsiyon meyve ( mesela sadece 1 Muz yemek) tatlı olabildiğince Tüketmemek. Pilav makarna porsiyonu 2 kaşık tüketmek gibi. Gebelik şekeri olanlar şekerden yani Karbonhidrattam uzak durması gerekir. Benim 28.hafta 2 kilo aldım. Sadece bu bayram karbonhidratı abarttım o da yansır muhakkak.
Teacherblue Efnan-77 57.5 idim 59.5 oldum ama ben bebeğin suyunu şeker arttırdığı için uzak kaldım boyum 1.63
Hulo2105 Efnan-77 68.5 ile hamile kaldım 31. Haftama giricem 77.5 im şu an. Yani 9 kg aldım. Yemememe rağmen. Yesem nolcaktı acaba 😂
Efnan-77 Hulo2105 yok yemek için yemiyorum diyemem ekmekte yiyorum makarnada çikolata tatlı çok canım istemiyo erkek bebeğe hamile olmama rağmen ondan belkide 4 buçuk kilo almışım ama yinede çok hızlı yükselmeye başladı sanki😄
Dilek_04 Efnan-77 Siz az aşmışsınız ya canınızı sıkmayın geri verilir önemli olan bebişinle senin sağlığın. 28+5 +11 kiloyla devam ediyorum ☺️
ateenmommy 60 kilo ile gebe kaldım, 68 kilo ile doğuma gittim, doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 61 kiloydum. Demem o ki emin olun diyetsiz gidecek o kilolar. Hiiiç canınızı sıkmayın 🤍
Lilaaaaaa Efnan-77 bende 27 haftaya 80 ile hamile kaldim şuan 80 . Ama sanirim artik alimi durduramayacaz en cok kilo alınan zaman 3. Trimester