Sürekli bu kızlar niye gelmiyo yazan tartışmalarda gezerken kızım bayram sabahı aramıza katıldı.
Öncesinde belki görenleriniz olmuştur, ne nişan ne yalancı sancı hic bisey yoktu ve arefe günü öğlen doktor kontrolünde nstde hic sancı cıkmamıştı. Eğer gelmezse persembe günü icin doktorla konusmuştuk ve sezeryan istemiştim.
Tüm ailemi siz köye gidin ben daha doğurmuyormuşum deyip yolladım😄 onlar gittikten 5 saat sonra aksam saat 9 civarı sancım oldu yürüyüste. Eve döndük eşimle hemen ve tuvalete gidince bi anda nişanım geldi. Ve inanılmaz bir hızla sancılarım sıklaşmaya başladı. Yaklaşık 5 dkda bir 15 saniye sürüyordu. Doktorumla haberlesip hastaneye gittim.
Ebem 4 cm acıklık olmuş bile dedi. Doktorum geldiğinde 6 oldu,suyumu patlattı ve saat gece 1 civarı tam acıklıkla çatala cıktım fakat kızım bi türlü gelmedi.
Bundan sonrası biraz zorladı cünkü ne kadar ıkınsamda gelmiyodu. Tekrar tekrar nstye girip kalp atışlarını kontrol ettik. Yürüyüş ve ıkınma yaparak saati 4 ettim. Bu arada doktorum sürekli kontrol etti.
Bebeğimin kalp atışları iyi olduğu icin bu noktada sezeryana dönmek istemedim ve uzun bi sancı sürecinden sonra saat 4bucuk civarı kucağıma aldım minnoşu.
Biraz kakasını yapmış ama cok sükür iyiydi. Benimde biraz fazla dikişim oldu maalesef ama cekilen tüm sancılara değerdi o ilk an. Sonrasında cok yorulduğum ve dikişlerim cok olduğu icin beni uyuttular dikişlerim öyle atıldı.
Rabbim isteyen herkese istediği sekilde bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Doğruymuş çekilen acı da sancıda unutuluyormuş.3 gün gecti dikiş ağrılarım azaldı. sancı herşey hayal gibi geliyor..
Simdi dertlerimiz cok başka oldu minnoşla😊
Hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum sevgili anneler🙏🏼😊