3974 Tüp bebekle 6+1 hamileyim ve ikiz gebelik büyük ihtimalle. Bugğn biraz kanamam olunca acil kadın doğuma gittim. Hatta kalp atışlarını duydum. Ama acildeki doktor riskli gebelik olduğumu 3. Basamak bir hastanede takipli olmam ve bir perinataloğa görünmem gerektiğini söyledi. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mıdır?
gknlpln 3974 sare davutoğlu var. Ahmet davutoğlunun eşi uzmanlık alanı riskli gebeliklerdi araştırdığım kadarıyla. Ataköyde olması lazım muayenehanesi. Maddi olarak nası olur bilemem. Devlet hastanesi olarak bilmiyorum ama medipol mega ya bakabilirsinz. Benim doktorum riskli gebeliğe bakıyor. Huriye Ayşe PARLAKGÜMÜŞ. Araştırın bi internetten isterseniz. Aynı zamanda perinatolog.
gokceekus17 3974 Doç. Dr. Erol Arslan. Medipol Esenler ve Medipol Sefaköy şubelerinde çalışıyor. 2 düşüğümden ve kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı bu hamileliğim en başından beri kendisinde takipliydim. Aşırı derece de memnunum. Her gittiğimizde bebeğin her detayına kadar bakar anlatır. Benim soru sormama gerek kalmadan her şeyi anlatır söyler. Ne zaman telefondan yazarsam yazayım en kısa sürede geri dönüş sağlar. İyi bir doktor olmamın yanında çok iyi bir insan psikolojikmen bana o kadar çok destek oldu ki. Tavsiye ederim
gknlpln 3974 rica ederim ne demek . En kısa sürede derdinize derman olacak ve size iyi gelecek bir doktor bulursunuz 🙏🏻
Nagehanelkiran Şişlide Op. Dr. Osman Özyurt var, instagramdan bakabilirsiniz. Gitmenizi tavsiye ederim biz sülale boyu ona gittik gerek riskli gebelik olan gerekse detaylı ultrason için. İşinin ehli birisi şiddetle tavsiye ederim.