ZehraS Lesyaa evet ama gitdiyim hastane isdeye gore sezeryan yapmiyo zorunlu olursa yapiyo bende kendi dontorum olsun isdiyorum oyuzden bakalim hayirlisi
Gnygns tedavi sürecinde rahim filmi, her gün vajinal muayeneye,iğnelere filan katlanınca bana sanki normalide yaparım gibi geliyor 😀 bakalım son zamanlar fikrim değişmezse tabi 🙈
Asyanil Lesyaa orası öle ama bu bi seçim sonuçta ikiside doğum biri o anda acıyı çekiyosun biri sonrasında ben bukadar sene uğraştıktan sonra acıkcası doğum anımı acısız doya doya yaşamak istiyorum sonrasını sonra düşünürüz😂
Gnygns Lesyaa valla rahim filmimin üstüne acı tanımıyorum.iki tüpümde kapalıymış rahim filminde açıldı ve eşim kapıyı kıracaktı ne yaptılar sana diye.doğumda hiç değilse bebeğime kavuşma olacak sonu iyi bitecek diye motive oluyorum 😀
Mucizem073256 Lesyaa doktorumda normal doğumu destekliyor riske atma demek bana tuhaf geliyo evet tedavi ile uğraş verdik yorulduk sağlığım el verdiği sürece anne ve bebek için en iyisi normal doğum olduğunu düşünüyorum