Asyanil Lesyaa valla ben okadar tedaviden sonra bide normal doğumu düşünemiyorum hiç suan 30uncu haftaya yaklaştık hiç riske atmayı düşünmüyorum cokta korkuyorum Zaten😥
Crocusss Lesyaa Arkadaşım tüp bebek yöntemiyle gebe kaldı ve normal doğum yaptı. Doktoru kontrollerinde tüp bebekse normal olmaz gibi bir uyarıda bulunmadı hiç. Normal bir gebelik takibi yapıldı ve çocuğun gelme şekline göre normal oldu.
Crocusss Lesyaa Arkadaşım tüp bebek yöntemiyle gebe kaldı ve normal doğum yaptı. Doktoru kontrollerinde tüp bebekse normal olmaz gibi bir uyarıda bulunmadı hiç. Normal bir gebelik takibi yapıldı ve çocuğun gelme şekline göre normal oldu.
Lesyaa Merobebe ben hiç duymadım ve tüp bebek dedğm zmn ztn butun doktrlar sezaryn gün veriyo catı muaynesini bile yapmyolar
Merobebe Lesyaa doğa rutkayın da ikiz tüp bebekti oda normal doğum yaptı Hemde ikiz. Bi tanıdığım tüp bebekti oda normal yaptı. Riskin mi var ki illa sezeryen diyorlar?
Mucizem073256 Bende tüp bebekle hamile kaldım Allah nasip ederde sağlığım durumum el verirse normal doğum istiyorum InşAllah. Sağlıcakla Allahimda nasip eylesin InşAllah 😍
Gorkem Tüp bebek ile hamile kaldım. Eğer istersem doktorum normal doğum yapabileceğimi söyledi. Kızım şuan ters duruyor biraz inatçı:)) eğer dönerse normal doğum yapacağım. Dönmezse mecburen spinal sezeryan. Şuan 36. Hafta,oyuzden bekliyoruz belki döner diye:)) ki tüp bebek oluo normal yapan çok kişi var..
Lesyaa Merobebe riskte yok ama herkes tehlikeye atma dyo tüp bebek sonuçta diye doktrumda normal olablr ama sezeryan daha iyi olr riske atmyn dyolar
Mucizem073256 Lesyaa doktorumda normal doğumu destekliyor riske atma demek bana tuhaf geliyo evet tedavi ile uğraş verdik yorulduk sağlığım el verdiği sürece anne ve bebek için en iyisi normal doğum olduğunu düşünüyorum
ZehraS Lesyaa ben yapcam cnm 37haftaya girdim bugun.38 haftamda muayinede eyer bi gelisme falan olmazsa doktorum suni sanci veririz olmazsa sezeryan yapariz dedi tup bebek oldugu icin kendinin dogulmasini bekleye gerek yok dedi
Lesyaa ZehraS valla uç haftadr gdyorum bana 39haftaya kdr bekleri dedi ara ara sancımda oluyo bu gdşle normal dogum yapıcm dye korkyrm yada o sancyı çekp sezaryna almasıda zor ğ
Esmalemdar Lesyaa normal Doğum bir risk değil yanlız doktorunuza bunu itinaaa ile belirtiniz bence 😀 asıl bir sorun yokken spnal sezeryan risk bence 🤗