Sevgim1916 Kızlar bugün alışverişe gittik dedim aha burda doğuracam heralde yürüyemedim kendimi sıkarak yürüdüm sanki bebek alttan çıkacak gibi oldu 😬 34 haftalık hamileyim
Sdakzu Sevgim1916 34+2 deyim bende erken doğum riskimden dolayı yatıyorum 1 aydır ama artık geceleri uyumak zorlaşmaya başladı 🤭
HaticeAlaahin Sevgim1916 surekli tuvalete gidiyorum 😅 bide eli kolu ayagimj ayirt edemiyorum yoksa kasiliyormu sert karnim
Arelim Sdakzu bende aynı 34+4 bende zorlaştım bel ağrısı yürürken baskı oluyor hayırlısıyla kucağımıza alsaydık 🤗🤗
NurDemir 34+5 oldum mümkün değil alışveriş falan,daha evde hazırlanırken yoruluyorum.Bel ve sırt ağrılarım başladı ne yatabiliyorum ne oturunca rahat edebiliyorum.Rabbim yardımcımız olsun
Sevgim1916 NurDemir ya ben market alışverişine gittim zaten çantam felan hazır ama arada yokluyo böyle agrılar korkuyorum vallahi
GamzeTopluKk NurDemir 34+5 im bende 🤣🤣 ağırlaştım iyice , bel ağrısi arttı sürekli yorgunluk hali var bndede
Sevgim1916 NurDemir benimde normalde 34+3 ama doktorlara bakarsan tam 34 üm bugün uyuyamıyorum uyusam yataktan kalkamıyorum
Heycanligebe Sevgim1916 hiç vakit kaybetme yarın git koku varmı benimde öyleydi doktor antibiyotik verdi
Abzeh89 35+2 deyiz, uzun yürüdüm mü ağlamaklı oluyorum, arabaya binip inerken keza öyle. Doğum kanalına inince hissedilen hakkında bir fikri olan var mı kızlar?
NurDemir @Sevgim1916 bende gece uykusu yok sabah 7 de yattım 1 de kalktım 😔 hayırla gelsin minnoşlar artık 🤗
Heycanligebe Sevgim1916 sen genede sor derim enfeksiyon kötü çünkü ne olur ne olmaz Allah korusun tebbirini al derim
Sevgim1916 Benim ilki sezeryan kızlar oğlum belim agrıyo diye gittim evdede nişanım geldi o gün hemen 20 dk içinde sezeryana aldılar kalp atışı bulamadılar şimdi bunda 7 şubata gün aldım inş Buda acele etmez gününde gelir