Sclemr Byzz61 ben 6 gün öncesinden yaptım ama önceki ay 5 gün erken gelmişti pozitifi gördüm bugün 6 gün öncesinden yapabilirsin bnce varsa çıkar
Tugba_kocaaga Ben adetime 6 gün varken yaptım pozitif sonuç verdi ama 7 gün öncesinden de yapsam çıkarmış çünkü kanımda hcg 80 di
Sclemr Tugba_kocaaga merhaba 6 gün önce pozitif olduğunda ne yaptınız benimde 6 gğn öncesi pozitif ne yapacağımı bilmiyorum
gamzeduman45 Benim adetim 5 gün gecikmişti yaptığımda birde yapmadan önce 2 gün kasık ağrısı vardır hiç ümidim yoktu ama pozitif çıktı.
iremmmm59 gamzeduman45 merhaba benimde kasık ağrım var sol tarafımda daha çok ve bel ağrım da var sizin nasıldı ?
gamzeduman45 iremmmm59 bende başlarda sadece kasık ağrısı vardı durup durup kasıklarıma ağrı giriyordu sonradan öğrendim ki normalmiş kasık ağrısı sonra geçti zaten
minikdefnemm iremmmm59 brnimde sol tarafımda hep batma var simdide kasıklarım ağroyor ama adet sancısı gibi değil daha farklı adet 26 sı görünüyor dayanamayıp 20 sinde yaptım negatif ama belirtiler devam akıntı ağrı 🫠
EceQueen 6 gün kalaya kadar gösteriyor ama herkeste aynı değil tabi. Geç döllenme ise mesela, çok iyi bir testte olsa gecikene kadar göstermeyebiliyor
Nananan Byzz61 iki üç gün sonra yapmakta fayda var daha belli oluyor ben gecikmenin ilk günü yapmıştım silik çıktı iki üç gün sonra yaptım net çıktı