Neferut Mantar için fitil kullandım gece uyumadan önce 2 saat sonra uyandım ama delirecek gibiydim artık öyle bir kaşıntı ve yanma vardı ki kalktım yıkadım bir türlü geçiremedim ya hala yanıyor ne yapmam gerek 🥲
Ezomommy Neferut bende de aynısı olmuştu iyice yıkayıp kurulayın çamaşır değiştirdim mutlaka en önemlisi çamaşır değiştirmek biraz daha devam edip geçiyor sonra
tamamdanolmuss Neferut benim doktorum fitil verdiği için travazol krem verdi dedi ki akıntın artacak iltihabı atacağı için kaşıntın olacak. Sabah akşam travazol sürersin
Esraduman Neferut malesef öyle bir yan etkisi var ama diğer 3. Gün o kadar olmuyor korkma. Soğuk suyla yıka çamaşır giyme altına bol bir şey giy. Birde dayanabilirsen organik sirkeyi suyla karıştırıp onunla yıka. Başta yakıyo ama ferahlatıyo baya
Neferut Ezomommy evet öyle yaptım yine de saatlerce geçmedi şimdi biraz daha iyi de 3 gün sonra yine kullanmam gerekecek yine mi aynısı olacak ya :(
Ezomommy Neferut ben kullanmayı bıraktım çünkü kafayı yiyecektim yanma ve kaşıntı yüzünden doktorunuza soyleyin mutlaka
tamamdanolmuss Neferut donaxyl kullanıyorum yani akıntım aynı gibi ya da fitilin fazlasını atıyor anlayamıyorum. Kaşıntı yanma falan geçti ama
Neferut Ezomommy 15 haftalık hamileyim hamileliliğimin en başından beri çekiyorum bunu gerçekten yoruldum