Kızlar normali denemek istiyordum fakat iki doğumda bana korkutucu geliyordu . En son ki kontrolümde bebeğin iri olduğunu omuzlarının geniş olduğunu normal doğumla riske atmak istemediğini söyledi doktorum . Bende risk varsa kesinlikle normal olmasın zaten dedim .. gün verildi tabi o gece hiç uyuyamadım sabah 7 de hastaneye girdim . Bi kaç form vs imzalatıyorlar işte sonra odaya alıyorlar hemşireler gelip ameliyat formasını giydiriyor ve tekerlekli sandalye ile doğumhaneye götürüyorlar. Doğumhane katına geldik .. gayet sakindim ben bile şaşırdım.. benı ameliyat masasına aldılar anestezi uzmanı gelip iğne mi yaptı . Normal bir iğne acısı o kadar korkmayın . Yatırdılar önümü kapattılar . Ondan sonra biraz heyecan yaptım sanırım doktor gelene kadar benim tansiyonum 17 nabzım 125 e cıktı gözlerim kararmaya başladı ama bu tamamen benim panikatak olmamla alakalı . Sonra yanımdaki hemşireye sakinleştici yapar mısınız çok kötüyüm dedim tamam dedi ve yaptı ondan sonra kuş gibi hafifledim . Doktorum geldi bebeğimi doğurttu fotoğraflar çekildi çok güzeldi🥹 ilk bebeği sonra beni götürdüler odaya . İlk saatler uyuşukluk oluyor sonra yavaş yavaş geçiyor tabi . İlk ayağa kalkışımda zorlanmadım korktuğum gibi olmadı fakat saat geçtikçe ağrı çoğaldı hemen ağrı kesici yaptılar . Yürüdükçe acılarımın hafiflediğini hissettim o yüzden yürümekten asla korkmayın . Oturmak kalkmak biraz zor oluyor evet ama dünyaya bir çocuk getiriyoruz herşeyin çok basit kolay olması beklenemez ama herşeyin bi çözümü var . Bugün 5. Günümüz ben 3. Günden beri normal herşeyi yapmaya başladım tabiki dikkat ediyorum ama eğilip kalkmak ayakta durmak vs zorlanmıyorum . Ben memnun kaldım iyiki sezaryen olmuşum çünkü doktorum sezaryen de bile çıkarırken bebeğin omuzlarının zorlandığını söyledi . Çok şükür bin şükür pamuk kaymak gibi bir kızım oldu 🩷 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 sorularınızı cevaplayabilirim kızlar 💜