Nu-berrak Kızlar dün piknikteydik ve bütün bacaklarım ful bir şekilde böcek veya sinek ısırmış me olduğunu anlamadım vücudum komple ısırık ve ısırık yerleri hep şişik şişik ful kabardı acil bir şey yapar mı hamileyim bir de
Dkblz Nu-berrak yoğurt ye çok çok takip et bence dha farklı bir etki görürsen git acile yoksa da bişey yapacağını sanmıyorum
Babymom07 Nu-berrak ayy benide gece göğüsümü karnımı ısırmış sinek mi böcek mi ne bilmiyorum kıpkırmızı her yerim ama şişlik falan yok hiçbir şey yapmadım kendi kendine geçer diye düşünüyorum sadece her gün duş alıyorum
Nurmxx Nu-berrak sivrisineğe alerjim var. Köyde ıstırdı ve heryerim kabardı bi süre sonra ateşlenme de oluyor bir çok hastaneye gittim parol serum verip gönderiyorlardı ama gram işe yaramıyordu en sonunda ankarada eğitim araştırma hastanesi gittim rahatlatıcı losyon verdi öyle düzeldim iyi bi doktora gitmek şart 1 gün içinde düzelmişti kaç haftalık hamilesiniz acaba
Nu-berrak Dkblz başka bir şey yapamıyorum sürekli kabarıyor ayakta durunca bile sanki sinirlerim sızlıyor o derece