alinsmom_ Neslihankrhmt 90 bizim de bir an önce bitsin de istiyorum, bir yandan da aynı beden de devam etmek istiyorum❤️
schiphol Neslihankrhmt Son 90🥳 Şükür bugünlere ne zaman geleceğim diye düşünüp post açıyordum😂 Şimdi de hemen vakit geçsin istiyorum hala aynıyım, sırt ve kaburga ağrım çok onun dışında şükür
Neslihankrhmt alinsmom_ doktorunuz ne diyor doğum ile ilgili 🥰ben normal düşünüyorum doktorum da öyle çok kilo almazsam ve bebek çok tombik olmazsa🤭
alinsmom_ Neslihankrhmt ben Almanya da yaşıyorum zaten orda öncelik normal doğum, ben de onu istiyorum bebeğim nasıl gelmek ister sağlıklı olan nasıl olacaksa öyle olsun❤️ 9 kilo aldım şuana kadar bakalım doktor her şey yolunda diyor
GunayK Son 59 gösteriyor uygulama,ama sezeryan olacağımız için daha az inshAllah .Sag salim vaktinde kucağımıza alırız yavrularımızı Allahın izniyle ❤️❤️🙏🏻
Annemucize Neslihankrhmt benimde son 99 😊o güne dek dururmuyuz bilmiyorum daha erken olur diye düşünüyorum benim ek risklerim var o yüzden planlı sezaryen olur düşünüyorum