Oznrdmr 8+6 haftalık gebeyim inanılmaz bir şişkinliğim var 1 hafta olacak neredeyse büyük tuvaletime çıkamıyorum bir çok yöntem denedim ama yeterli sonucu alamadım tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen 😕
Deletedmom323 Oznrdmr benim 2. Hamileliğim ilk hamileliğimdede kabızdım bundada ben çözümü magnezyum içmekle buldum doktorda onu tavsiye etti doktorunuza sorarak bi deneyin isterseniz
penceresimi Oznrdmr magnezyumu reçetesiz vermiyorlar doktora sor Ark dediği gibi. Doğal olarakta su bardağına 3 tane kayısı at sonra suyunu iç sonrada kayısı ye iyi geliyor
Calimeros Oznrdmr bulantılardan dolayı bende bi kaç hafta yemek yiyemedim karbonhidrat ağırlıklı beslendim haliyle kabızlık çektim aslında kabızlığa birebir hurma ama bu haftalarda düşük riskinden dolayı önermiyorlar ben kefir içtim baya faydasını gördüm tavsiye ederim
Oznrdmr Deletedmom323 Teşekkür ederim yarın doktoruma görünmeyi düşünüyorum bu durumu paylaşacağım onunla umarım kesin çözüm olur bu durum
ValideSultan Sabah aç karnına bir adet incir yanına iki bardak limonlu su tüketin günde 3 litre su içmeye özen gösterin
Oznrdmr ValideSultan Su içmek benim için bir eziyet sanırım biraz da bundan kaynaklanıyor bu durum tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim 🙏
Mimoza Oznrdmr magnesie calsine kesin çözüm yatmadan iki saat önce iç bi bardak suya birbucuk kaşık koy sıkıntın coksa iç sabaha wcye cıkarsın gece yanına su al susatıyo cünküü
Gulsum2308 Oznrdmr canım bir gece önceden 3 4 kayısıyı 1 bardak suyun içine at sabah kalkınca suyu iç kayısıları da ye bunu bi kaç Gün tekrarla inşallah şifa bulursun