Alparslanmom__ Merhaba sevgili hamisler bebeğim gündüz çok hareketli gece hareket etmiyior 32+4 haftadayz bu normalmi bu durumu yaşayan varmı? Ben istiyorm hep hareeketli olsun aklma takildi ilk hamilelimim diye bilmiyorum endişeliyim açıkçası
Esra1965 Alparslanmom__ selamlar 33te kontrole gittim en aktif olduğu zamandayız dedi. Bazen öyle hareket ediyor ki hem canımı yakıyor hem uykumdan uyandırıyor. Zaman geçtikçe yeri daraldığı için hareketleri narin olacak neredeyse hissettirmez dedi . Belki sende de böyle bir durum mevcuttur. Kafanı takma sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🐣🐣
pmkcn Alparslanmom__ bence çok ta takıp kafana üzme kendini seni anlayabiliyorum benim bebeğim de gündüz hareket etmez gece hareket ederdi kaç kere doktora gittim doktor bebek hareketli sen hissetmiyorsun bazı hareketleri dedi normal dedi zaten bebeğin hareketlerinde bir sıkıntı olunca anlıyorsun doğuma 3 gün kala suyum bitmiş mesela bebeğim hareket ediyordu ama çok cansız cansız hareket ediyordu o sertliği önceki hızı hissetmiyordum kontrole gittim suyum bitmişti sadece ona dikkat et bence
Tuanahazal Uyuyordur canım belki yine de kontrolünde söz doktoruna benimde ilk hamileliğin mesela öyle aşırı haraketli bir bebek değildi hiçbir zaman çoğu zaman uyuyorlar zaten
Alparslanmom__ Tuanahazal danıştım doktoruma herzaman aynı olmasini bekleme hareketlerin dedi günde 10 defa hareket etmesi bile yeterli nebileyim bnde bazı postları okuyunca herkesin bebeği gece hareeketli bende tık yok bnmki tam tersi ona sasrdm siz kaç haftalıksnz?
Alparslanmom__ pmkcn çok şükür benjmde salı günü kontrolüm var danışacagm doktoruma bakalm ne dicek bazı postlarda okuyorum herkesin bebeği çok hareeketli bendemi sorun var acaba diye endişeleniyorum açıkçası