Deletedmom_110 Ss4 iki haftadır felaket mide yanması ve en başından beridir yaşadığım kuyruk şokumu ağrısı artmış durumda eşimin desteği olmadan yataktan kalkamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum ayaklarım hafif şişmeye başladı ayakkabılarım olmuyor😂cropslara merhaba dedik yine 🤣
gocebeanne Ss4 ya benim karnım sürekli sertleşmeye başladı taş gibi oluyor dokununca bebiktoyu hissedebiliyorum sizde de oluyor mu normal mi kasılma falan mı acaba
bussra-23 An itibarıyla 27 oldum bugün çok çok kıpırdadı gün içinde ayktaykende otururkende yatarkende sürekli hareketliydi bebeğim şunu farkettim her yeni haftaya girişte alt kasıklarım ağrıyor sizde de oluyor mu ?? Birde bugün çokça sırt ağrısı hissettimm
Niloyaaaaa gocebeanne 27+4 üm ve 27 olduğumdan beri kuyruk sokumu acım yine hortladı oturup kalkarken canım yanıyor 😔 üstüne 2 gündür dediğiniz kasılmayı yaşıyorum karnım taş gibi oluyor mide yanmalarım hat safhada artık şurubumda etki etmiyor cumartesi kontrolüm var doktoruma bu kasılmaları sorucam erkenden doğacak diye ödüm kopuyor 🥹
feyza_ylmz gocebeanne bunu bende aşırı hissediyorum kafasının olduğu bölge semsert aşırı belli oluyor fazla durmadan kaçıyor zaten hemen☺️
chrysanthemum Bacak aramdaki kemikler ağrımaya basladı bu hafta. Yururken zorlanıyorum magnezyum da iiçiyptum anlamadım
urasmommy 28+4 baya ağırlaştım bende neden böyle oldu anlamadım sürekli uyku hali var bide gece uyuyamıyorum