Aryagg Deletedmom_110 evet vermeyecegim bende insallah sarilik olmaz dediginiz gibi cok zor hurmanin tamamini ezip zemzemle karistirip 3 4 cay kasifi falan vermis falan hurma da çok seker iceriyor dogal bile olsa cocuk seker hastasi olacak valla Allah korusun
Peralle Aryagg Sakıııınnnnn. Cahil cühela konuşup duruyorlar ya. Annesütünden/mamadan başka birşey verilir mi yenidoğana? Asla kabul etmeyin.
Aryagg Peralle kesinlikle vermem hurma meselesinde de kendim yerim anne sütünden gecer zaten bebegime neden hurma vereyim ki herkes veriyor genelde sunnet diye
Peralle Bu arada sarı kıyafetin asıl riski bebeğin sarardığını farkettirmeyecek olması. Alıntılayamadım ama yukarıda yazılan mevzu sadece denk gelmiş 😊 sarı giydi diye sararacaksa mor giyince de morarması lazım 😅
Peralle Aryagg O dönemde doğrusu odur bilemiyorum vardır bir hikmeti kesin. Hurmaya yorum yapmayayım sünnet sonuçta ama şekerli su asla.
Aryagg Peralle evet ama damaga degdirmis peygamber efendimiz sadece bir kez bu olabilir bir sey ,ama kasik kasik vermek iyi degil bence 🤭🤭
Peralle Aryagg Kaşık kaşık vermezler herhalde değil mi 😅 değdirmek bence de olabilir. Ben zemzem suyu bulsam anne sütünden sonra 1 damla verirdim yalan yok 😬 ama şekerli su vs asla
2020-23-24 Deletedmom_110 3.gebeliğim bu 2 doğum yaptım iki çocugumada şarj örtü örttük ve hiç sarılık olmadı işe yarar yaramaz doktor değilim bilmiyorum ama senin sarı örtüyü atıp sarılığınızın geçmesi tamamen tesadüf çünkü olcak olsa benim iki bebeğimdede olurdu ikiside hiç sarılık olmadı
Deletedmom_110 2020-23-24 uzman bir doktora sormanızı tavsiye ediyorum veya herhangi bir doktora..yıl olmuş 2024 bebeğin sarılık olmaması için örtü örtülmesi trejekomik geliyor