miniklerinAnnesi_ 2 aylık gebeliğim daha. İki erkek çoçuktan sonra bi kızım olmasını istiyorum cinsiyeti için çok heyecanlıyım. En önemlisi sağlıklı olsunda yeterli ama insan oğluyuz işte
12moom miniklerinAnnesi_ canım o eksi tatli alakası yok ya ben 24 haftalik hamileyim başlarda hep eksi çekerdim şimdi tatli istiyorum hep oğlum olacak hayırlısı ile
alpusbebek miniklerinAnnesi_ eğer oğullarınizda canınız tatlı istediyse yada bu hamilelik her yönüyle farklıysa bence kızdır Allah gönlünüzdekini versin inşaallah bende çok ekşi yedim kız bekliyorum 😍
miniklerinAnnesi_ alpusbebek farklılık hissediyorum zaten o yüzden yanılmıyım diye fikir almak istedim inşallah sebepsizce kız olsun istiyorum Rabbim nasip etsin
miniklerinAnnesi_ Dtkntba sizin bebeğin cinsiyeti nedir. Benim öyle değil işte sürekli ekşi şeyler var aklımda tatlı yemiyorum üstüne
Dtkntba miniklerinAnnesi_ benim %70kız dedi doktor ilk başlarda bir kaç kere canım tatlı çekmişti sonra bir anda hergün turşu yemeye başladım acı turşu zaten yerdim ama deli gibi karışık turşu yiyordum şimdi canım hiçbir şey istemiyor ne yesem çıkartıyorum zaten felaket koku hassasiyeti var ama az önce önce turşu sonra tatlı sonra tekrar turşu yedim
Dtkntba miniklerinAnnesi_ inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlı bir kız evlat nasip etsin inşallah
biranne__ miniklerinAnnesi_ kız bunun cinsiyetle alakası yok ve Allah aşkına buda erkek olursa sevmicen mi ki yani evlat evlattır sonucunda 😊😊 belkide kız çocugun olsa hayırsız olucaktı bide böyle düşün
Minnaksever miniklerinAnnesi_ bı kadının her hamileliği bile bir olmuyor malesef bence başta ekşi çekiyor herkesin sanki.ama ilk bebek yerleşirken ağrı sagdaysa erkek soldaysa kız derler.bi de meme uçları pembe olursa kız kahve olursa erkek derler bunlar bende tutmuştu