Bebekayik Silan_Abdullah 35+3te nişan geldi bir gün sonra doğurdum gece sancım hafiften başladı sabah 8de 5dkda bire düştü öğlen 5tede doğum oldu alttan muayeneden dolayı gelmiştir bizimde ilişkiden sonra gelmişti kaç haftalıksın
Dilan_25 Beninde bu sabah 8 gibi nişanım geldi 37+2 haftalık hamileyim ve sancım yok sizce bu durumda ne yapılmalı ?
gokceekus17 Silan_Abdullah beni de geçen hafta alttan muayene etti çatı için ve o gün kanama geldi bir iki kere pazartesi günü yine alttan açılmaya baktı ve yine o gün kan geldi. Zaten doktorum dedi bugün kan gelebilir alttan baktığım için telaş yapma dedi. Alttan baktığı günler çok ağrım oluyor sancı gibi ama ertesi gün geçiyor. Sizinde acaba alttan baktığı için kan gelmiş olabilir mi.
Mehlika26 gokceekus17 çatınız dar mı geniş mi acaba benimde ağrı oluyor ve dar gibi dedi ben sezaryen istemiyorum
hellomama Valla herhalde çatı muayenesine rağmen nişanı gelmeyen bir ben varım.. o kadar istiyorum ki normal doğurabilmek.. pazartesiye kadar inşallah bir gelişme olurda normal doğum yapabilirim..
gokceekus17 hellomama 3 kere çatı muayenesi oldum benim de nişanım gelmedi. 39+2 oldum. İnşallah sancımız nişanımız gelir de kendiliğimizden doğum yaparız
gokceekus17 Mehlika26 bana dar demedi normal doğum için gayet müsait çatınız dedi. 3 kere çatı muayenesi oldum hepsinde aynı şekilde söylendi 2 parmakta açıklık var dedi doktor.
4ysegulec Silan_Abdullah ebe ya da doktor vajinaya parmağını girdirip açıklık kaç cm olmuş onu kontrol ediyor
Nursanver Arkadaşlar bu çatı muayenesini felan devlette yapıyormu hiç acilden girmiyorum 39. Haftadayım şuan bebek baş geliş ama kimse beni muayene etmedi
4ysegulec Nursanver doğuma acilden devlete giderseniz doğumdan önce yaparlar doğum şeklini öğrenmek için