Edugumoglu Edssm bana c.tesi yapıldı şeker yükleme 50 ml lik yüksek çıkmış ac karnına gitmiştim sanırım ondan yarın 100 luk yapılacak 3 saat sürecekmiş 3 defa da kan alacaklarmış umarim iyi çıkar
Edssm Edugumoglu aç karna yapılır canım zaten doktorlar özellikle belirtiyor aç gel diye yani tok olsan yapmazlardı benim temiz çıktı çok şükür ama aç aç beklemek sürekli damar yolu açmaları içtiğim iğrenç şeker falan baya yoruldum bugün
Edugumoglu Edssm Edssm 50 ml lik için açlık gerekmezmiş ben birde c.tesi 14.30 gibi ilk kanı aldırdım açlık saati uzadı o sıkıntı yarattı sanirim evet yarın için damar yoku actıracağım en azından daha az acılı olur
Kvldn Edugumoglu benimde sağ kaburgamda aşırı batma oluyordu ilk gebeliğimde smdide bu aralar başladı
Edugumoglu Gulayse0233 tabiki https://youtu.be/2dkDvZ6X1BA ağrı olayına çare oluyor hatta eşim geçen diyordu yoga yapmıyorsun bayadır ondan diye 🤦♀️🤦♀️ yapınca azalıyor heleki o videonun sonundaki dinlenme kısmı şahane bence herkes denemeli evde daha iyi oluyor
Edugumoglu Edssm 😂😂 bugün ikinci yapıldı 100 lik bi yükleme mafoldum ama ne kötü birşeymiş o ilki limonata gibi birşeydi 🙄🙄
Myhoney Kabusum 27. Haftaydı.agrılar bulantı yanma ekşime kasılma hastanede yatma berbat bi haftaydı şimdi 28 olduk diken üstündeyim.
Edugumoglu Myhoney aaa çok geçmiş olsun şimdi nasilsin ve neden oluyormuş süreye hiç bakmamıştım dikkat edeceğim bugün
Myhoney Edugumoglu sebeb yok aslında..Allahtan rahim uzunluğum 4.6 ve acılmam yok..az biraz emfeksiyon vardı.o sebeb olmus olabilir dedi dr.kanama ve ritmik kasılma cok önemli.