Fhmekrm ErsiNuray ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yapmanı önermiş miydi bende de ikili iyi çıktı üçlüyü yapmamı söylemedi
ErsiNuray Fhmekrm evet istedi aradm hasgneyi esra hanima dedm buca kadn dogmdaki gerek yok dedi bnde yaptrmak istemyordm zaten canm aradm yapmasam olurmu dedim olur dedi
Egekizi Selam kizlar.ben de medicalparkta Vedat Ulug a gidiyorun.inanilmaz ilgili ve guler yuzlu.dogum hersey dahil 4500.muayene 115 tl
Bahar9235 HaticeTfekakr bende aylin hanıma gidiyorum banada doğumu burda mı düşünüyorsunuz dedi evet dedim bu sene fiyatımız 4 bin dedi muayne ücretinede 55 tl veriyorum.
HaticeTfekakr Bahar9235 Fiyatı ne zaman sormuştun burada bazı arkadaşlar hazirana kadar 3000 e çekildiğini yazmışlar fiyatın tekrar! Ama ben daha henüz sormadım haftaya gidicem ozaman sorucam
Alinmavi HaticeTfekakr tatlim ben 20 subatta dogum yaptim tinaztepede fiyat cekilmedi sgklilara 4000 tl, 4100 denen de var 4200 de ozel sigortalarda anlasmaya gore.
SametHandeAtakan Melikeseko can hastanesi fiyatın içinde neler var fotoğraf ve oda süslemesi var mı canım
Yasemin35 GksuGlbaheTural merhaba. Ben de minegul hanıma gidiyorum. Ama bana sezeryan yanlısı gibi geliyor sizin düşünceniz nedir bu konuda?
SametHandeAtakan Can hastanesi bugün gittim kızlar standart oda normal sezeryan 2000 fotoğrafçı isterseniz 230 tl. Süit oda isterseniz 2500 lira süslemeyi kendimiz yağabiliyormuşuz.
HaticeTfekakr Alinmavi 15 martta konuştum muhasebeyle 3150 dediler! Çok karıştırdılar bu fiyat olayını Bu arda hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıklı uzun ömür versin Allahım inşallah! Güzelliklerle büyüt!