Seliinkahya 27+3teyim bir kere tansiyonum yükseldi sonra normale döndü ama gözümdeki bulanıklık ve başımdaki sersemlik düzelmiyor böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
snowglobe Seliinkahya tansiyonla ilgili midir sızın bilemem ama hamilelikte gözler bozuluyo illa herkeste olacak diye bi ley yok tabi
dhbetul Seliinkahya canım korkutmak istemiyorum seni ama gebelik zehirlenmesi belirtisi gibi görünüyor doktoruna bir danış. Benim de gözler gitti tansiyon ölçüp duruyorum durmadan yükselirse doktora gideyim hemen diye. Şişlik de var mı vücudunda
Seliinkahya dhbetul hayır canım hiç şişliğim yok 2 kere gittik idrarda protein kaçağıda yok şuan tansiyonumda normal çıkıyor yani ama etkileri geçmedi bende buna anlam veremiyorum
dhbetul Seliinkahya biraz daha sabredelim canım heralde illa ki olacak şeyler gibi duruyor bunlar hamilelikte kolaylık diliyorum sana ❤️❤️
Seliinkahya snowglobe bende de astigmat vardı ama düşüktü numarası bende hiç gözlük takmıyordum o kadar etkilemiyordu beni ama şimdi her yer bulanık geliyor