gevezeyazar1 Kızlar sabahtan beri başımda bi ağrı var gözlerim falan ağrıyo evde tansiyon aletide olmadığı için ölçemiyorum başka öğrenme Yolu var mı acaba
Ayse1608 gevezeyazar1 Benim 15/10 olmuştu gözlerim ağrıyordu hafifte başım böyle sanki sarhoşluk vardı ama hiç rahatsız etmemişti🙄
Pekgokcen gevezeyazar1 yuksek tansiyonum var ama anlamıyorum 19 9 a kdr cikiyor ne bas agrisi ne bisi hicbisi hissetmiyorum cok tuhaf bir sekilde surekli olcuyorum Dikkat edilmesi gerek Gecmis olsun
dogamoms gevezeyazar1 bende tansiyonla uğraşıyorm ve benmde alnımdan şakaklarımdan ağrı giriyo ben sinüzit diye düşünydm ama tansiyon çıktı 34.haftadan beri ilaç kullanıyorm
Ayse1608 dogamoms Benimde 35te biraz yükseldi 36.haftada ilaca başladım ama bende ilaç etki etmemişti 😕 Ara sıra ölç canım ihmal etme
gevezeyazar1 dogamoms olmazsa yarın bi sağlık ocağına giderim benim 20liklerde sıkıntı acaba dişten başıma mı vuruyo onuda anlayamıyorum 🙄😖😖
dogamoms Ayse1608 ölçüyorm gün içinde bi kere muhakkak 39.haftadym ve yine oynamaya başladı yarın kontrolm var bakalım doktorm ne dicek
gevezeyazar1 Teşekkürler dikkate alıcam mutlaka dogamoms acaba bebeğe bi zararı var mı korkuyorum ona bişey olmasın 🤲
dogamoms gevezeyazar1 bi kerelik tansiyon yükselmesiyle bişey olmaz ama tansiyon yükselmesi tehlikeli bebek için demişti doktorum
gevezeyazar1 dogamoms Kayınvalidemde tansiyon aleti var üşenmedim gittik ölçtürmeye 11-7 çıktı sanırım dişim başıma vurdu 🤕
dogamoms gevezeyazar1 geçmiş olsun tansiyon oLmamasına sevindm ama dişte zordur Allah yardımcın olsun
gevezeyazar1 dogamoms hemde nasıl aman tansiyon olmasın da diş çekilir şunun şurasında 2.5 ay daha çekerim 😬😬😬