Lik Kızlar 38. Haftama geldim erkek bebek bekliyorum herkes erkek geç doğar daha var diyor sizler kaçıncı haftada doğurdunuz
Aysee6346 Lik ilk oğlumu 38 de doğurdum şimdi ikinciye hamileyim 35+2 de gelemeye karar verdi ama hastaneye yatışım yapıldı 3 gün boyunca inne hap serum verdiler 3 cm açıklık var ama sancılarımı durdurdular şu anda 36+3 günlük oldum her Han doğumum olabilir
Esrass21 38+5 de geldi normal dogum ama pilates yuruyus ve merdiven cok inip cikmistim simdi kizim olucak bakalim bekliyorum son 10 gunum nu nasil olucak bunda hic bisi yapmadim
Mommelike Esrass21 kaçıncı hafta başladınız yürüyüşe bende yapıyorum da yeterli olmuyor sanırım sancı var açıklık hiç yok 38+ 3teyim😭
Mommelike Minikbiranne35 suniyle başlatılma olayı bebeğe zarar verir mi diye korkmasam başlatılsın derim de bilgim yok bazı doktorlar teklif ediyor Muş sizin bilginiz varmı
Minikbiranne35 Mommelike yarın gidiyorum kontrole bakallım artık bilgi alcam sezeryan yapabiliyorlarsa yapsınlar suni sancıdan da korkuyorum
EmelMTL Dilekkkkkokan canım bebeğin ve senin durumun nasıl. bende 34 de doğum yapptım daha yeni. doğum neden oldu
ZeyHus33 Lik belli olmuyor bence Kız olup geç doguranda var Benim kızım 38 haftayı geçiyordu doğdu oğlum 36 haftada doğdu beklemeyen beklemiyor malasf Boşa demiyorz biz doğumu bebeğe brakyorz nezmn gelirse die 🤣