Nnoktaa Rabiajc karışık yıkıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum ancak her ihtimale karşı renk koruyucu mendil kullanabilirsiniz.
tatlibebegim_ Rabiajc doğmadan önce renklerine göre yıkamıştım ama doğduktan sonra hepsini bir atıyorum 30 derecede bi sıkıntı olmadı
asell13 Rabiajc ilk yıkamada ayrı yıkadım sonra zaten bir yıkanıyor o kadar çamaşır biriktiremiyorsun ben genelde açık renk giydiriyorum çoğu kıyafeti açık renk renk karışması olmadı siyah kırmızı varsa daha çok karışır
Semaa00nur Rabiajc benim makinem bryazli ile başka renk ayimca birbirine geçiyor maalesef renkleri ama çocuğun kifayetlerini hepsini bir attım kısa süreli 30 derece de bi sorun olmadı canm
tatlibebegim_ Rabiajc çok koyu renk yoksa yıkayabilirsin siyah vs eğer beyazlarda varsa karıştırır yoksa
mervemurat16 Rabiajc bulaşmaz ben hep karışık atıyorum 30 derece 30 dk 800 devir bazen sıkmaya bile alıyorum
BabyAta Rabiajc renk verecek gibi bir kıyafet varsa atmayın sakın ben renk ayırıcı mendil kullanıyorum. Bir gun koymayi unutmuşum ve içlerinde bir tane nar çiçeği tişört tüm kıyafetleri boyamış şok oldum. Sonra onları mecbur çamaşır suyuna koyup iki kerede makina yıkadım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Saftirik Rabiajc bulaşır, ama ben hani minik minik desenli olan beyazlarla bembeyazları ilk yıkamada beraber attım bişi olmadı.. hadi açık renklilerle beyazlar da tamam ama koyu renkliler ve beyazları bi arada asla atmayın..