ASE6154 Aytlkya ilk çocuğumda sma kullandım hep kusturdu bir kere aptamil aldım öok gaz yaptı, ikinci için hipp aldık kusmuyor gazda yapmıyor zaten içerik olarakta en iyisş hipp diye biliyorum
Paronayanne kahvesever__ kilo alımı nasıl. Kilo da alsın istiyorum bebeğim hip güzelse bende ona geçmek istiyorum
mervemurat16 Aytlkya o zaman mama için doktora danışın çünkü bazı mamalar kabız yapar bu sefer bebiş zarar görmesin
tatlibebegim_ Aytlkya kabızlık için doktorum bana sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti birde afedersin popo deliğine kulak çöpüyle zeytinyağı değdir hemen yapıyorlar
Aytlkya tatlibebegim_ zeytinyağı da verdim o dediğiniz işlemi yaparak yaptırdım ama kendisi yspsın istiyorum
Nehir1111 Ben hipp kullandım kabızlık yaptı sma comfort aldım hala kabız bekliyorum yeni değiştim diye fitille yaptırıyorum kakasını
Paronayanne Aytlkya aptamil kullandım çok gazı oldu sma comfort kullanıyorum o da aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem gazı var hem kabız. Bende bekleyim şurda belki yardımcı olan olur