pamukprensesim Arkadaslar hamileligimin son ayina dogru resim cekilelim istiyoruz siz cektirdiniz mi? Yalovadayim pek bilmiyorum normal studyolarda mi cektirmeliyim acab
gayesblog pamukprensesim bizde düşünüyoruz bence hatıra kalması için gerekli. Hatta hastane odasında düşünmeyip son aylarda deniz kenarında bi konsept ile istiyoruz. Sütüdyo kesinlikle düşünmüyorum. Gün batımı deniz kenarı mük olur 😍 Odada telefonlarla çekilebiliriz. Zaten yüzüm gözüm şiş olma ihtimali olabilir yorgun olurum. Gerek yok. Ama 6-7 hafta kala belki daha da önce anı amaçlı profesyonel bir çekim olmalı 👌
tgbmerve pamukprensesim 30. Haftada , güzel vir elbise aldım eşimi ona göre kombinledim boş bir duvarda arkadaş çekti , çokta güzel oldu
Minigiim-vebenn52 Minigiim-vebenn52 özel olarak fotoğrafçı tutturmak saçma evde kombin yaparak düz bi duvarda çekindik anı kalması için
pamukprensesim Minigiim-vebenn52 aslinda oyle bisey degil de yani bu halimle bi anı olmasi iicn resim cekilmek istedik sadece oyle sahsahli bisey istemiyorum hic bir fikrimde yok
pamukprensesim Minigiim-vebenn52 Peki siz biberon tercihini nasil yaptiniz mesela daha dogmadi ve nasil olur bilmiyorum kucuk boy biberon almak yeterli olur mu acaba ilk etapta denemek amacli
pamukprensesim tgbmerve aslinda mantikli evde oyle bir yer ayarlayip cekilmek lazim. Peki gobekleri acipta mi cekiliyoruz onun anlami o mu :)
tgbmerve pamukprensesim yok tesetturluyum , ama açıkta olsam cekinmezdim diye düşünüyorum sevmiyorum açık göbekli foto , 30. Haftada genelde çekilmenin sebebi yüz burun okadar sismiyor , 32 den sonra yüzünüz baya şişiyor
pamukprensesim tgbmerve hadi ya ben suan 28+2 ya studyaya gidip normal cekiliriz hatira olarak ya da evde cekiliriz artik
gulesergurgen pamukprensesim Ben piknik konsepti yaptım gittik çayıra çimene kurulduk eşim normal mesleği dışında fotoğrafçı ama makinaya bile gerek duymadık telefonla hallettik çok da güzel oldu 🥹
pamukprensesim gulesergurgen fikir için çok tesekkurler yani en kotu ihtimal telefonla cektircez birine
FyA pamukprensesim ay bizim tanıdık var ona dicez dışarda parkta yeşillkte çeksin burda deniz yok malesef 🤣🤣🤣 yada bi arkadasımdan rica edicem ,bi kaç fotgrafçıya sordum yok 2 kıyafet bizden şu kadar poz şu kadar fiyat stüdyoda gerek yok tabi telefonla aynı olurmu olmaz ama yapcak bişi yok ayrıca fotoğrafçıdaki kıyafetleri asla giymem herkes giyiyo saçma sapan 🤣🤣🤣
pamukprensesim FyA aynen cok sacma gerek yok bence de. En iyisi bi sekilde telefondan kendimiz cekilmek guzel bi ortamda. Kimisi bebek ayakkabisi tutuyor cekilirken iste bebegin ultrason resmini koyuyor dusunmek lazim
Selensse Beyaz elbise şart mı sizce kızlar öyle bembeyaz bir elbisem yok ama hamileyken aldığım elbiseler var
pamukprensesim Selensse ne giysem diye dusunuyordum da beyaz elbise olmali mi ben bunu ikk defa duydum daha dogrusu pek bi fikrim yok bu konuda o yuzden bilenlere sorayim dedim burada
FyA pamukprensesim ultrason fotosunu alırım ayakkbı vs gerek yok 🤣🤣🤣 ben yenidoğan çekimide yaptrmıcam mesela çok saçma geliyor 1 yaş ideal 🤭