Evet arkadaşlar negatif bı doğum gerçekleşti ona göre okuyunuz lütfen…. Öncelikle 2 ci defa doğum yaptım ilkide spinal 2 cide spinal di ilkinde doğumun çok güzel gerçekleşti doğuma girdin beldeki iğne hiç canımı acımadı hissetmedim bile sonra direk zaten yatırdılar sonda taktılar uyuşuk oldum için onuda hissetmedim bebegimin doğuması 2 saniye sürdü hiç baskı acı hissetmedim hemen odaya götürdüler giydirdiler vs vs yine acı hissetmedim herşey çok güzeldi sadece ayağa ilk kalkış çok zordu benim için neyse taburcu vs vs derken eve gittim ve o serumlar o iğneler megersem beni ayakta tutuyormus eve gidince çok zorlandım okadar çok açıyordu ki canım ölmek istiyorum diye ağlıyordum beni tekrar hastaneye götürdüler tekrar yatış verdiler iğneler serumlar vs vs yaptılar geri eve döndüm bu saferde bel baş ağrım oldu o baş ağrısı çok kötü bir şeydi Allah’ım unutamıyorum. Benim tek başına ayağa kalkıp oturduğun yerden tek kalkmam 20 günü buldu çok zordu yaaa aradan 4 yıl geçti 2 ci doğurdum şimdi 5 günü deyim bu seferki ameliyat sıram çok kötü geçti canımı çok yaktılar hirpalandim herşeyi hissettim acı olarak değil baskı olarak hissettim ama ağzıma s.tilar bildiğiniz odaya geldim bı sorum taktılar Allah’ım o serumu unutamıyorum okadar sancı acı veriyorki karnımın icine unutamıyorum yardimedin çıkartın şunu diye bağırdım rahmi toparlanması için takiliyormus ilkinde böyle birşey yapmamislardi neyse bu safer hastanede yine ağrım sızım çöktü beni taburcu ettiler eve geldim yine canım çok yaniyor ama bu safer tecrübeliydim canım çok yandığı zaman direk hastaneye gidip serum iğne vuruldum eve geldim daha çabuk iglestim . Şimdi bir kaç bilgi vericem size
İlk dogumunda spinal oldum kafamı çok sağ sola çevirdim her yeri izledim merak ettim için doğumdan sonra baş bel omuz ağrısı yaptı
2 ci spinal doğumunda asla başını çevirmedim sağ sola bakmadim sadece tavana bsktim asla baş omuz bel ağrısı olmadı
1 ci doğumunda iğne vurulurken hareket etmedim kuyruk sokumum agrimadi
2 ci doğumunda iğne canımı acıttı için istemsiz hareket ettim ve kuyruk sokumum çok ağrıyor oturamiyorum asla
Demek istediğim şey şu canınız çok yanıyorsa hastaneye gitmekten asla çekinmeyin cidden çok iyi geliyor daha çabuk toparliyorsunuz çünkü kendilinden geçmiyor bu acı
Spinal olacaksanız basinizj cevirmeyin hareket etmeyin bol su icjn kahve tüketin. Ve xl korse kullanun zayıflamak için değil karnınız gitsin diye değil korse karninizin acisinj indiriyor ben korse olmadan yürüdükçe karnım sallandikca canım yandı ama korse takınca asla canım yanmadı oyuzden büyük beden korse takın dikişiniz acımasın