FyA MelikeTank baby malldan duux marka travel sistem aldım bebek arabasını on numara herseyi var ytakda prego elips
Tatitati Gg5348 cybex ne aldınız hangi model acaba bir de ekstra puset aldınız mı adaptörüyle beraber ? Ben balios bakıyorum ama ?
Lena94 Cybex e-priam platinum serisi kesinlikle olmasi gereken elektirikli kendi kendini saliyor bayir asa yavasliyor bayir yukari hizlaniyor kizim icin ve kendim icin aldigim simdiye kadar en guzel sey unarim oda begenir 🤭bi arastirin derim🩷
Esum48 Park yatak elele aldım bebek arabasi kanz d go travel aldim canim. Arastirmalar sonucu buna karar verdik. Bir tek ortopedik yatak almayi dusunuyorum besigin icine. Icindeki sungeri kullanmayacagim oyle
Esum48 Cevremde kullanan arkadaslarim memnun sallanma ozelligi vs de var biz begendik tabi daha kullanmak nasip olmadib🤗
Nnoktaa MelikeTank park yatak elele madre. 5.5 aydır kullanıyorum. Aşırı memnunum gayet kaliteli. Kendi sitesinden almıştım. Hızlı ve özenli kargolandı. Benim dönemimdeki bir çok anne adayı o markayı tercih etmişti 😃
artikbiranneyim MelikeTank bebek arabası doona isofixli şimdilik. Bir yaşından sonra cybex düşünüyoruz. Beşik elele madre, içine yataş twiny yatak aldık. 🌸
07sym07 artikbiranneyim içindeki döşeği hediye gelmiyor mu öyle yazıyor sanki sitede ben mi yanlış anladım
Tutaste_ MelikeTank ben kraftın aldım texas modelini beşik olarak. Bebek arabası elele bin kabin boyunu düşünüyorum durumum yeterse kraftın bali modelini alıcam
Tombikannesi MelikeTank park yatak elele madre almıştım oğlum 2 buçuk yaşında üzerinde hoplayıp zıplıyor anne yanı olarak kullanıyorum hala maşallah diyorum taş gibi çıktı neler çekti beşik 😅 bebek arabasındada tavsiyem kilosu yüksek olsun yoyo maxi cosi bugaboo cybex falan olabılrı stokkelerde çok güzel ama bagajda aşırı yer kaplıyor