Ya kızlar çok şükür eşim kızımdan yana hamileliğimde sorunum yok maasallah diyorum ama hastane ve doktorlar hamileliğimi zehir etti bana 🤷♀️ kızım erken doğdu ve sonrada bir düşük yaşadım diye Buda erkenci olur dendi sık ca kontrol edilip durdum tamam dedim olsun iyidir testlere soktular korkuttular sonra temiz olduğu öğrenildi şekere bakıldı şeker hastasısın dendi ölçüm yaptırdılar iğneyle her gün 2 ay boyunca sonra temiz dendi bıraktırıldı sonra ayrıntılı ultrasona sokuldum bebeğin ayağı yamuk tedavi şu bu dendi beni haftalarca ağlattılaf 3 ayrıntılı ultrasonun sonunda bisey olmadığı duruşundan kaynaklı olduğu ortaya çıktı yani anlayacağıniz ne yaptırdıysam ne istedilerse dinledim ama hep sonucu kötü sonrasında bisey olmadığı çıktı şuan düşünüyorum 36+3 deyim bugüne kadar doktorlar hep beni mahvetti sirf bir daha bu hastanedeki doktorlar yüzünden hamile kalmak istemiyorum bu arada Hollanda daki doktorlardan bahsediyorum gerçekten tam bir zulm oldu benim için hamilelik süreci umarım doğumum güzel olur 🙏🙏🙏🩵