Nevrie Merhaba kızlar, nasılsınız? Nasıl geçiyor ☺️ Biz çok şükür 23+2 olduk ama rapor için 2 gündür hastanede yatıyorum ve klima bile yok 😔 sizler neler yapıyorsunuz ☺️
Senmsii Nevrie Haftamdayim bu sıcaklar o kadar zorlamaya başladı ki nasıl.gecicek zaman bilmiyorum. Dün gece rahatsizlandim kustum sıcak çarptı galiba Allah yardımcımiz olsun bebislere kavuşunca bu günleri unutucaz diye avutuyorum kendimi :)
Nevrie Senmsii inşallah bende 2 gün daha burdayım kendimi teselli etmeye çalışıyorum bu gunlerde geçicek inşallah ☺️ sizinde Allah yardımcınız olsun. Kız erkek ne bekliyorsunuz 🥰
Rumeysamete 37 haftalık olduk 2 hafta aşırı zorlandim çok çok zor günlerimi geçirdim şimdiye kadar şuan biraz daha iyi çok şükür bı hayatta herşeye şükretmek lazım gerçekten
Nevrie Senmsii bende 5 aya kadar gizledi hep kız bekliyordum, utangaç bir erkek çıktı 😁 serklajlı riskli bir gebelik geçiriyorum ama Allah buyuk inanıyorum sabredecek 🥰
Senmsii Nevrie Olucak olucak canım iyi düşünelim iyi olsun çok var etrafımda böyle hepsi bebislerine sabırla kavuştu inşallah senden de güzel haber alacağız ☺️