Annecilek Kızlar 8+5 teyız cok cıddı bı mıde yanması bulantısı var sızler nasıl basettınız oldu mu sızlerde de halsızlık yapıyor hep halsızım bı sey yedırmıyor
AnneOlmakkkk Annecilek Mide yanmasına rennie iyi geliyo ilk hamileliğimde kurtarıcım olmuştu şuan 2. hamileliğim henüz yanmam olmadı olursa yine rennie kullanırım
Hlimee Annecilek 38 haftadan selamlar 🖖 Geçmiyor o mide yanması sizin erken başlamış ama Ben 6. Ayımdan itibaren çekiyorum Bi şurup var o iyi geliyor biraz Ama uykudan uyandırdığı oluyor mide bulantısı oluyordu Şuara çok çok nadir kaldı ama var yinede Sabr edin yağlı baharatlı geç yemek yemeğin asitli aşırı tatlı perhiz yapın kısaca anca minimuma iner Ve yemekten sonra asla ama asla uzanmayın Ben yer yatardım 5 dk sürmezdi kalkmam
Emeltsb Merhaba benim henüz 5-6 haftalık mide yanması mahvediyor bende yemek yemekte zorlanıyordum Yunanistan’da karbonatlı mineralli su bulup denedim aşırı iyi gelmişti. Şimdi de mide yanmasında hemen yoğurt yiyorum hem bana hem bebişe yarıyor
Kubradagdevren Annecilek bende öyleydim hamileliğimde resmen yanımdan ayırmadığım bir parçam oldu tadına da gittikçe alışıyprsunız zaten güzel geliyor bi zaman sonra