Zhrafth Havinzeydan kılcal damarlardan dolayı oldugunu biliyorum ben ablamda da olmustu cunku doktoruna git istersen hem ultrasonla bebegine bakar hmde için rahat eder 😊
Busrakrkmz28 Havinzeydan bence ilacınızın bitmesini beklemeyin doktora gidin kan ilacı içinde sanmıyorum bişey olacağını ama yinede onu da doktora sorun derim.
1850 Havinzeydan 5. Ay veya hangi ay olursa olsun 24. Haftadan once lekelenme düşük riski demek 24twn sonra erken dogum rıskı demek. Bu yüzden beklemeden hemen gıdın bir baksın doktorunuz bunu ara ara kanama yasayan biri olarak söylüyorum. İhmale gelmez
Havinzeydan Bu aralar gideceğim kan ilaclarimin bir de vitaminlerimin bitmesini bekliyorum vallahi 10 tane filan kalmis 🌺
Havinzeydan Bir de eczaci kan ilaclarima gunde bir diyecegine 2 demis 20 tanesini öyle kullandım sonradan recetemde fark ettim bisey olurmu acaba?
Nk1984 Bence en yakın zaman da hiç vakit kaybetmeden mutlaka doktorunuza gidin.İnsaallah hersey yolundadır ,herkesteaynı sey olacak değil ama tecrübeme dayanarak giderseniz içiniz rahat eder en azından