Elifecrin Kızlar merhaba. Bugün 5+6 olduk ama iki gündür bı anda gözüm kararıyor ter atıyorum tansiyonum 10-6 ya falan düşüyor normal mi acaba aslında çok düşük değil ama bayılacak gibi oluyorum
Cankuss35 Elifecrin ayyy çok zor işte ben bütün gebeliğim boyunca böyleydim Allah yardımcın olsun bol bol yatcaksın
buseyusuf27 Elifecrin bnde oyleyım bu 2.gebelıgım ve asırı tansıyonum dusuk hatta acıllık oldum bayıldm kackere doktor yapcak bsy yok tuzlu kraker ye dedı yataktan klkmada sonra yavs kalk ve kahvaltı yap demstı
Mhtpdrmz06 Elifecrin ilk zamanlar çok yaşadım hatta bi gün yataktan kalkamadığımı biliyorum büyük tansiyonum 8e düşmüştü sağlık ocagındaki hemşire bile korkmuştu. Tuzlu ayran çubuk kraker falan ye sık sık bişeyler yemeye calıs bende tansıyon düşüklüğü+kansızlık vardı. Şuan çok şükür geçtim o evreleri
Cankuss35 Esrashshshssh normal olması kişiden kişiye değişir mesela ben 12-13 ile gezerken 9-10 arası benı çok sarstı ama normalde öyle olsaydı hiçbişey olmazdı
Elifecrin Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙏🫶Yaa oturduğum yerde gözlerim kararıyor gidiyorum hissediyorum bi bakıyorum büyük düşüyor bı bakiyorum küçük herşey yolunda olsun da razıyım ya inşallah bebekle alakalı sıkıntı yoktur.
RavenV Elifecrin Benimki de 10-6 hatta 9-5 oluyor bazen ama ben iyi hissediyorum. Beni etkilemedi. Normalde de 11-7 den yukarı çıkmaz zaten. Az sık beslenmeye çalışın, tuzu çok abartmayın ödem veya başka şeylere sebebiyet vermesin.
Cesurx Elifecrin ilk aylar oluyor.Tuzlu ayran için ,aç kalmayın.Mide bulantıniz oluyorsa peynir ekmek iyi geliyor.Baslarda bana da oluyordu.Ozellikle uzaninca ,aniden kalkınca falan.O yuzden kahvaltıya dikkat edin.Cok şükür ayilma bayılma olmadan hallettim bu sekilde
myavocado Elifecrin benim hep 9,10-6 çıkıyor, aç isem 8-5′lere düşüyor. hamilelik öncesi de aynıydı. doktorum normal diyor ama öyle baş dönmesi filan hiç bir şey olmuyor bana, sizin hamilelik öncesi nasıldı acaba baktırıyor muydunuz?
Elifecrin myavocado yani gebelikten önce öyle tansiyon düşüklüğü falan yaşamazdım aslında. Ama doktor kontrolümde de ölçüm aldıklarında yine 10-6 çıkmıştı normal hamilelikte demişti doktor ama böyle gözüm kararmıyordu. Bebek sağlıklı olsun da gerçekten razıyım daha önce kayıpların olduğu için bu kadar endişeliyim aslında bakalım hayırlısı
myavocado Elifecrin umarım önemli bir şey değildir, genelde duyduğum, burada da öyle okuyorum, yüksek tansiyon sıkıntılı bir durum ama 9-6 gibi filan düşük değerlerde sıkıntı yok deniyor. İnşallah sizin de öyledir 🙏
poyrazege1503 Elifecrin her muayneye gittiğimde 7/5 8/5 9/6 falan cikiyo tansiyonum doktorum düşük olması bizim için her zaman daha iyi dedi gün icindede gözüm kararıyor falan ayaklarimi kaldırıp yatiyorum 10 15 dkya kendime geliyorum yapcak biseh yok hersey bebis için ne kadar küçük olsalarda kucyk oldukları kadar bunyeyi fazlasıyla yoruyolar 🧿😆
Eminekvnlk Elifecrin hava çok sıcak çok normal ayrıca yüksek olmasından sa düşük olması daha iyi emin ol geçecek
Elifecrin Cok teşekkür ederim rahatlattınız beni bence birbirimize iyi geliyoruz burda Allah razı olsun hepinizden 🙏🥹🥰 sıcaktan da olabilir aslında Adanada yaşıyorum bir de siz düşünün gerisini 😅