Candan_35 feridelevent_08 evet pco var bende normalde kendiliğinden catlamiyo igneyle 2. Bebegim icin catlattim oda tuttu galiba cok şükür rabbime 🤲🥰
feridelevent_08 Candan_35 maşallah çok sevindim inşallah benimde vardır “”””” kaçıncı gün test yaptınız acaba “”””benim 13. Günüm testim pozitif çıktı kanda ne çıkar bilmiyorum 🥺
Candan_35 feridelevent_08 bugun 17. Gunum iyice belirdi kuzum bide 15. Gun yapmistim ozaman baya silik cıkmışti.
feridelevent_08 Candan_35 az önce testime baktım bende düne göre bugün bir tık daha belirgin çıkmış acaba gerçekmidir ya
elif475475 feridelevent_08 benim testlerimde hiç çizgi çıkmamıştı ama kan testi verdim pozitif çıktı. Bence kan her zaman daha güvenilir oluyor 😁
Candan_35 feridelevent_08 olabilir canim takip et bakalim erken gebelik testlerinden yap istersen 3gundur kaset test yapiyom cok silik yok gibi cikiyodu deli oldum gittim erken gebelikten aldim hemen cikti.
feridelevent_08 Candan_35 maşallah 🧿 yarın Allahın izniyle bende gideceğim kan vermeye inşallah güzel haber alırım 🤲🏻🤲🏻🌸
OnlyBaby elif475475 benim adetim belli olmuyorki.. daha öncesinde iğneyi vurulunca 16-17. Günler adet olmuştum. 20 sinde iğne oldum işte
elif475475 OnlyBaby haftaya test yapın bence belli olur çarşamba perşembe çıkar ama benim çubuklarda negatif çıktı hep kanda pozitif çıktı negatif çıkarsa da üzülmeyin. Belki kandan belli olur