eylemm09 Eliffile canım ben 30 haftalığım fırçalamaya korkuyorum kanıyor aşırı şişmiş durumda ve benimde 15 haftalıktan beri var bol bol c vitamını kalsiyum alman lazım bebek dişlerdeki kalsiyumu alıyor
merimiri Eliffile diş taşlarımı temizlettim ondan sonra rahatladı biraz ( bi gargara yazdı sonrasında )
Sennur16 Eliffile benimde aynı şekilde oldu diş ağrısı yok ama diş etim apse yaptı gibi tuzlu su yaptım bol bol ağrım gitti şişte iniyor gibi
Eliffile eylemm09 doktor ilacı kullanmazsan asıl çok zarar verir dedi korkuyorum ama mecburen içtim beslenmeme de dikkat edemiyorum açıkçası biraz zorlu bı dönemden geçiyorum umarım bı sıkıntı olmadan atlatırım size de çok geçmiş olsun
elifozkann eylemm09 fırçalayıp kanatırsan daha iyi olur iltihabı akıtırsın ve rahatladığını farkediceksin dene hemen
eylemm09 elifozkann mecbur fırçalıyorum canım ama doktorum hassas diş fırçası kullan dedi onu alıcam artık
Eliffile pamukprensesim tuzlu su gargarası yap dedi doktor bide antibiyotik verdi sizde bindoktora gösterin isterseniz
pamukprensesim Eliffile tesekkurler denerim ama dis tasi trmizletmeden de o sislikler inmez gibi sanki