Miracc06 Kızlar günler belli oldumu benim 28 haziran olacak Allahın izniyle cok asırı sancılarım var kasıklarım feci agrıyor 37 haftalıgız suan 🥰🥰
Serapjjj Miracc06 günümüz ayni beni de ağrılarım var bide aşırı baş ağrısı var bugün tansiyonmmu düştü bilemedim
Miracc06 Serapjjj asırı sıcak hava benimde tansiyon ayarlarım bozuldu resmen Rabbim yardımcımız olsun canımm 💓
Cinarsaitinannesi Miracc06 yarin 37 haftalık oluyorum bizim de 28 haziran sağlıcakla alalım bebeklerimizi inşallah
Miracc06 Cinarsaitinannesi Amin ecmain canım aynı gün doğacaklarla daha bir yakın bağ kurmak istedim nedense 😍😍
Bebikk_10 Tahminen kaçıncı haftada doğum icin gün veriyor doktorlar? Ve hangi hafta da gün alıyorsunuz?
Yesim0722 Miracc06 benim de 28 haziran kuzum. Bugün 37+1 iz. Çook heyecanlıyım.. Duygularım çok karışık
Miracc06 Yesim0722 evet bendede heyecan var duygusallık stres bakalım Allah büyük ay bide aynı gün dogum sizinlede İnşaAllah haberleşebiliriz tekrardan yaa 🥰😍
Esrakaplan akduman09 benimde 20 haziran sabah alınıcam sezeryane ilk doğumum olucak çok korkuyorum başıma geliceklerden😞
Miracc06 Esrakaplan hic korkma kuzum hep iyi düşün benim 2. Dogumum ilkte korkmadım bunda korktuğum kadar ama geçiyor herşey 😍😍
akduman09 Esrakaplan ben de çok stresliyim Allah a emanetiz biz elimizden geleni yaptık bu güne kadar taşıdık koruduk gerisi Rabbim e kalmış sağ salim inşallah sağlıkla çıkalım bebişlerimizde bizde 🙏🏻
Cinarsaitinannesi Miracc06 benim ikinci sezeryan devlet hastanesinde olacağım saat kaçta alınır bilmiyorum buradan haberlesiriz o gunde inşallah