imcakir Kızlar çok kafam karıştı ya bat 22, Batı bu tarihte olan ve 1 hafta önce öğrenenler var ama arkadaşın ki gibi bat 19 olup yeni çıkanlar var çok karışık ya Tam hamile değilim tamam bu ay kapandı diyorum böyle görünce tekrar umutlanıyorum
hyena imcakir yumurtlama günüyle alakalı canım benim ilk gebeliğimi bende çok erken öğrendim ama kimyasal geçirdim mesela onu adetimin gecikmesinde öğrendim şimdi yine istiyorum bakalı kanamam olana kadar şans var demektir 😀
imcakir hyena benim yumurtlama 4 ya da 5 i çatlamada da tam silik 8 de gördüm Çıkması mı lazımdı çıkmaması normal mi ay hiç bişey anlamadım😂 eşim perşembe sperm testine gidecek acaba hamile olma ihtimalim var mı yoksa olsa çıkar mıydı kafam bulamaç oldu 😂😂😂
hyena imcakir yumurtlamadan 14 gün sonra yap testi canım net o zaman belli olur bazı ovulasyon sayfalarında 17 gün bile çıkan okudum ben
Naziko Benim de bat 25 kızlar.baya bel ağrım var , dün erken gebelik testi yaptım ama aşırı silik sadece flashla görülen bir çizgi oldu.Yarın sabah tekrarlıycam buraya da atarım 🫶🏻
Ervaidil acar41 9 10 Haziran yumurtlamansa daha 8 gün olmuş canım varsa bile çıkmaz 5 6 gün daha bekle
Elanur255 1_Pandackk BAT 12 Haziran, 15 Haziranda Pozitifi Gördüm kan verdim değerim 61 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 36 ya düşmüştü ve şuan 1 hafta adetim gecikti kanama vs yok. Sanırım kimyasal gebelik olacak :((
Sinerjik Benimde bat 23. Catlamanin 10.gununde yani pazartesi test yaptım negatif. Ovulasyoin testleri ile gelen hcg testi innovita. Sizce pozitife döner mi? Evde erken gebelik testim yoktu ve ilk idrarla yapmamistim. Sizce 14.gun tekrarlayim mi testi? Yoksa erken gebelik testi kadar bu innovita testler de erken sonuç gosterir mi?
imcakir AsELinAnneSi__ ay evet silikkkkk bende sabah mı yapsam diyeceğim ama eczaneler kapalı 🥲 kaçtı yumurtlama çatlama biliyor musunuz
AsELinAnneSi__ imcakir nöbetçiden almıştım sabahı bekleyemedim takip etmiyordum canım süpheli bir ilişki olunca yapmıştım güzel haberlerle inşallah gönlünüzce olsun