Ebruebos mrserdogan12_ yaptım çıkmadı 5 günüm var adete . Salı günü tekrar yapıcam . Yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün olsa çıkar mıydı acaba? Bende pıhtılaşma var bir de erken öğrenip iğneye bşlamak istiyorum yoksa adetin geçmesini beklerim. Bir foto atar mısın bakalım kuruma mı
Naziko Bat 25 bu sabah test yaptım negatif.Aşırı belirtim vardı o yüzden çok şaşırdım ama üzülmedim bu ay ilk denememdi zaten.Yine de gecikmeyi bekleyeceğim
Bures48 Ebruebos Benim bat 25 bugün test yaptım negatif çıktı.Kesin olarak güvenmeli miyim teste sizce yoksa 2 gün kala yoksa yoktur demeli miyim ? bu arada days comfort markalı test yapmıştım.
Ebruebos Bures48 herkesin yumurtlama günü farklı oluyor. Ben erken yumurtlama görüyorum mesela adetten 4,5 gün önce belli oluyor. Geç yumurtlayanlar adet günü bile ve sonrası öğrenebiliyor. Yani bekleyin değişebilir sonuç.
Bures48  Test ilk 5 dakikada bu şekildeydi @Ebruebos  Beş dakikadan sonra bu şekildeydi kurumu çizgisi mi anlayan var mı?
minikdefnemm Bures48 kuruma çizgisi gibi duruyo arkasında ne yazıyor kaç dk sonra dikkate almayın diyo oda önemli
Bures48 minikdefnemm 5 dakika içinde sonucu okuyun 30 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyor
Anonim-C Merhaba Bat bugün çatlatma iğnesinin 13.günündeyim 10 haziranda iğne oldum. Bu sabah kaset test yaptım negatifti durum nedir bilmiyorum😭😔