YesimCan 32+3 hamileyim basur problemi yaşıyorum procto glyvenol diye bir krem kullanan varmı eczacının tavsiyesiyle aldık 🙄
Calasun YesimCan banada doktor verdi kullan ılık suyla hergün mutlaka yıka sabah akşam kullan iyi geliyor
Canderinsumeltem YesimCan bende aynı sorunu yaşıyorum canim doktor gebe oldugun icin bisey yapamam dedi sadece krem verdi sana verdiği gibi ben arada sicak suya oturuyorum kremlerinde kullanıyorum şimdilik iyi gibi ama arada agri oluyo yinede
Hayattt Bende yaşıyorum 32+4 bende aldım o kremi ama ınan hıc kullanmadım komposta suları ıcıyorum hep katı yemeklerı ağzıma sürmüyorum duzeldi yavaş yavaş hamile olunca ınsan ilaç almaya çok korkuyo ya
Revannn Cismmpoyraz48 peki sizde Benin gibi ıkınmadan çıkamıyor musunuz değil mi bende gebeyim hemde ikiz ıkınıyırum binyandan da çok korkuyorum
Nursen21 YesimCan kanaman mı oluyor ? Basur hamilelikte oluyormuş ama sonradan geçiyormuş Bendede var galiba ama çok şükür bol su içiyorum buğday ekmeği tüketiyorum Şimdilik bir sıkıntım yok inşallah olmaz da
Revannn YesimCan bende basur var kabızlık var Persian oldum ya ne yapacam ve daha 22 haftalık gebeyim
Nursen21 YesimCan bol ılık su iç ağır yemekler yememeye çalış (baharatlı) ekmeğinide tahıllı yada kepekli şeklinde değiştir
Hayattt Evtttt söylemesi ayıp ama az bısey makatımdan kan bıle geldı benım çok kabız olmusum kayısı suyu ıcıyorum ekmek çok az yıyorum doktor sulu ye kompostolar iç dedı Allah’a şükür düzeldi hamılelıkte oluyomus ya doğumdan sonra yada doğumdan önce ama sulu ye ki makatının içinde bısey yırtılmasın dedı doktor bana hep sulu yıyorum