Svncezo Merhaba kızlar İlk gebelim bebeğim ekim de doğacak inşallah Park yatak alacağım ama yastık,yorgan,nevresim ve yatak işleri nasıl oluyor bilgim yok tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Selothatun Svncezo Nevresim dışında kalanlar için çok erken. Boğulma tehlikesi olduğu için yorgan asla önerilmiyor. Yastıkta 2 yaştan önce önerilmiyor. Uyku tulumu bu konuda size yardımcı olacaktır.
drn5410 Svncezo benimde ekimde doğacak 4 yasjnda kızım var o da temmuz doğumlu idi hala daha yorgan kullanmayiz tulum kullanıyorum ben 2. Kızıma da oyle yapacağım inşallah üstü açıldı üşüdü derdi olmuyor boğulma riski olmuyor yastık konusu da ilk 4 ay reflu yatağında yatmisti dr sonra reflusu yoksa gerek yok dedi öyle küçük bir yastığı vardı ama sallarken uyur sonrasında sabaha kadar döndüğü için yastıkla işi olmazdı hala öyle yastıksız uyurdu yani bu da öyle olacak inşallah
artikbiranneyim Svncezo elele madre yatağın içine yataş twiny yatak aldım ben. Omurga sağlığı için faydalı bir yatak, araştırabilirsiniz. Nevresim yerine ikeanın lastikli bebek çarşaflarından aldım yumuşacık kullanışlı. İkeanın pamuklu bebek alezini aldım. Yorgan ve nevresim takımına bence şu aşamada gerek yok. Onun yerine chakradan terletmeyen uyku tulumu almıstım onu kullanacağım. Yastık da kullanmak sakıncalı zaten. İleride alırsam da uyku seti yerine yataştan güzel bir yorgan ve yastık alırım sanırım
gayesblog Svncezo yataş juno yatak var. Set halinde emzirme yastığı yorgan ve yastık dahil. Araştırabilirsin
esty35 Svncezo ben Eleleden uyku seti aldım ama ilk asamada kullanmayı düşünmüyorum yastık yorgan önerilmiyor çünkü. Sadece alezini sericem reflü yatağıyla birlikte yatırıcam park yatağının icinde