Elsa57- Tugce-K inşallah pilanladigun gibi gider ben elendim hahahahah duramıyorum kontrole gittim dönüşte file marketten uzun ekmeklerinden aldım şeytan dürtüp duruyor hshshahshsh imdatt🤣🤣🤣🤣
sumkiz Ben kilo verdim 😅 58.6 5hafta ilk hamile olduğum zamandı Şimdi 12+2 55.6 kilom. Ben hiç bir şey yiyemiyorum. Sanırım o yüzden 😅😅
serapmusta Bünye meselesi değişir tabi kişiden kişiye göre ama bende öyleydim. İlk gebeliğimde de bunda da ilk aylarda 4 5 kilo verip sonradan almaya başladım. 14.haftadan sonra falan. Şu an 23+1 oldum 80 kiloyum nasıl hamile kaldıysam öyleyim. Verdiğim 5 kiloyu ancak geri aldım
Mesen Elsa57- sağlıkla gelsin inşallah kaç kilo olmuş 30. Haftada Bizde şuan 30+4 deyiz haftaya kontrol var onda görecez İnşallah
Elsa57- Mesen kuzum tam 20 değiliz 29+5 1300 kg olmuşuz boyuda 39 cm doktorum her şey normal seyrinde dedi 🩷
beyhudeanne Elsa57- 29.haftadayım, 60 kilo ile hamile kaldım. Geçen haftaya kadar 64.5 kg gösteriyordu tartı, şimdi 63.5 gösteriyor. Bebeğin kilosu için önde dendi ama ben zayıflamaya devam ediyor gibiyim. Kalan haftalarda neler olacak göreceğim.
Ysmnpmk Elsa57- ilk 3 ay içinde 10 kilo verdim şuan 16+1 ve 2 kilo aldım geri kilomda fazla olduğu için korkuyorum almamaya çalışıyorum 😢 98le gebe kaldım 88e indim şimdi 90ım
MerveAbdula eylulus bende 59 ile hamile kaldım şuan 21+3 um 64 kiloyum doktorum dikkat et normale göre fazla kilo almışsın dedi 5 kilo fazla mi bu haftaya göre dikkat edeceğim bende tatlı ve pilavi keseceğim onları çok tuketesim geliyor 😂
eylulus MerveAbdula yeni gebelik sekeri baktirdim bu sabah, sekerim yok cok sukur 7 kilo aldim 26.haftayi bitiriyorum. Doktor 15e kadar sorun yok ama 15i gecme dedi bugun
alinsmom_ Elsa57- 32. Haftadayım 9 kilo aldım. Sürekli pilates yapıyorum ve hareket halindeyim bunlar olmasa sanırım 15 olurdu🥲