Ezel16 Selnur Okan Özden derdim ama kendine klinik açtı özel ama Medicana ile anlaşmalı doğum için.. İsterseniz arayıp öğrenebilirsiniz bilgi için ..
mervemurat16 Selnur ben medicanada fatma sezgine gittim 9 ay benle güzel ilgilendi doğumumuda kendisi yaptı
_almirasmom Selnur volkan dıe bı doktor var cok ovuyolad ama ben ozel klinik barış korkmaz gıdıyorum 1000 tl muaynesi
cnrbia Selnur Sabiha Tuzluoğlu ilgili bir doktor ben çok memnunum güler yüzlü her soruya en güzel şekilde cevap veriyor mesajlara bile en fazla 10-15 dakikada dönüş yapıyor
Selnur Sağlık sigortası barlen özel muayene gereksiz masraf olur ama volkay bey evet ama ben medıcana doktorlarıyla ilgili fikri olan varsa?
Glhnmsrr ben de fatma hanıma gidiyorum bazen çok ilgili bazen çok soğuk davranıyor başka giden varsa konuşmak isterim
Selnur Ben haftasonu esra arık randevu alıp gittim soğuk gibide geldi ilk gittğim için tahlil aldı vs ama sonra cuma gittğim mıayene için tahliller için cvp bugün verdi acil birşey olsa diye düşündüm 😕