pikacuu_ seni öyle anlıyorum ki insan o kadar yoruluyor ki negatif negatif negatif hep bir negatif sonucu artık kendini suçlamaya başlıyorsun beyin olarak vücut olarak girdiğin ilişkiden bile artık zevk almıyorsun O dereceye geliyorsun yeri geliyor agliyorsun yeri geliyor kocanın seni anlamadigini düşünüyorsun onun için de kızıp sinirlenip oturup agliyorsun ama baktığın zaman demiyorsun ki vardır bir günü be Allah da bana bir günü ve o günü verecektir demiyoruz hiçbirimiz de ama unutma derdi veren Allah dermanını verirmiş sadece kulum bu imtihandan nasıl geçecek diye bakarmış lütfen karamsar olma eğer ki şu an hamileysem sana diyeceğim tek şey şu burada her şeyi okudum ay şunu yapın ay bunu yapın sana yemin ederim neredeyse adetim bitti bittiğinin akşamı banyodan sonra bir dahaki adetime kadar hiç durmadan ilişki oldu ya hiç durmadan derken başlarda hiç durmadan sonradan sonra bir gün evet bir gün hayır bir gün evet bir gün hayır aklında bulunsun derim Bir dene inşallah olur dediğim gibi inşallah senden de o güzel haberleri alacağız🩷🩷🩷