Melooeff 35+2 haftadaym şu an içten gelen sık Bir öksürüğüm War kızlar çok rahatsız ediyor özellikle geceleri çok artıyor ne geçirebilir tavsiye verir misiniz!! öksürükten karnım da aciyor artk
Tuba-M55 Melooeff ben de aynı dertten muzdaribim. Ihlamur filan fayda etmedi. Pekmez yiyorum ağrısını azaltıyo üzerine şu içmemek lazım ama. Bi de pekmez üzerine limon sıkıp yiyen var öksürüğü kesiyo diye. Ben en kötü bi tane cam şekerlerden atıyorum ağzıma o da iyi geliyor
eminece93 Melooeff bende hastayım maalesef, doktor kestane bali , ihlamur, süt ve bol su dedi maalesef baska birsey içemezsin dedi 4 lt yakin su içiyorum sürekli öksürmemek icin 😢
Tuba-M55 Melooeff bayram şekerleri var ya ağızda geç eriyen onlar uzun vadede eridiği için bana iyi geliyo denemekten zarar gelmez
sarikiz1 Melooeff bende aynı durumdayım bu hamilelik hep hastalık içinde geçti bıktım artık 38 haftada öksürük başladı Napayım geçmiyor 😔
Civciv53 Melooeff tavada tereyağ eritip üzüm pekmezini karıştırıyorum ılık ılık kaşık kaşık içiyordum öksürük geldikçe çok şükür korona olduğumda o geçirdi öksürük krizlerimi gece kalkıp kalkıp bir kaşık içiyordum boğazı yakması iyi oluyordu. Çok geçmiş olsun